ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ στο www.outfitbychance.gr

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ ESHOP:

 • Αφού επιλέξετε και δείτε αναλυτικά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν τα προσθέτετε στο καλάθι, για να δείτε το καλάθι σας και να προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας τοποθετείτε τον κέρσορα πάνω δεξιά στο εικονίδιο του καλαθιού μέχρι να εμφανιστεί μια μικρή προεπισκόπηση της παραγγελίας σας και πατάτε το βελάκιΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ή απλά κάνετε κλικ πάνω στο εικονίδιο του καλαθιού (πάνω δεξιά σημείο της οθόνης).
 • Έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας είτε ως επισκέπτης συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία που ζητούνται, είτε εάν έχετε λογαριασμό μέσω αυτού απλά βάζοντας το email και το συνθηματικό σας, είτε να δημιουργήσετε εκ νέου λογαριασμό δηλώνοντας email και λοιπά απαραίτητα στοιχεία. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/OΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής και τα στοιχεία χρέωσης, κατά πως θα σας ζητηθούν. Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα πατάτε το κουμπί που εμφανίζεται CHECKOUT/ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
 • Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείτε κάνοντας ”κλικ” στο λευκό κουτάκι που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μέθοδο πληρωμής,αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.
 • Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη σας που θα σας δίνει τον κωδικό της παραγγελίας σας και θα σας ενημερώνει για την διεύθυνση του email όπου θα σας σταλεί μια προεπισκόπηση της παραγγελίας που μόλις κάνατε.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το www.outfitbychance.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

 • Χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας ή του λογαριασμού σας στο PayPal. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας η του PayPal γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Το www.outfitbychance.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της κάρτας σαςκαι όλοι οι κάτοχοι καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η OBC δέχεται τα παρακάτω μέσα πληρωμής: VISA, MASTERCARD, PayPal, DINERS & EUROLINE)
 • Με αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα καιΚύπρο) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 2 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% για Ελλάδα, ΦΠΑ 19% για Κύπρο).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

 • Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%), ενώ το www.outfitbychance.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.
 • Οι πελάτες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν απόδιαφορές στην ισοτιμία, εκτελωνισμούς, εισαγωγικούς δασμούς, περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Για παραδόσεις εντός Ελλάδας οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Για αγορές άνω των 50 € τα μεταφορικά κόστη είναι δωρεάν.
 • Για αγορές κάτω των 50 € η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 3 €
 • Για αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών συν 2 € για το κόστος της αντικαταβολής. Για αγορές άνω των 50 € με τρόπο πληρωμής αντικαταβολή χρεώνεται μόνο το κόστος της αντικαταβολής.

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας ACS Courier εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.

ΚΥΠΡΟΣ

Για παραδόσεις εντός Κύπρου οι χρεώσεις έχουν ως εξής:

 • Η επιβάρυνση για τα μεταφορικά είναι 8 €
 • Για αγορές με τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή ισχύει η χρέωση των μεταφορικών συν 2 €για το κόστος της αντικαταβολής.

Οι παραδόσεις γίνονται μέσω της εταιρείας ACS Courier εντός 5-7 εργάσιμων ημερών.

Μπορείτε να αναζητήσετε την κατάσταση της αποστολής σας συμπληρώνοντας τον Αριθμό Αποστολής στην ιστοσελίδα Αναζήτηση Αποστολών της ACS Courier.

Κάθε αλλαγή της παρούσας Πολιτικής θα αναρτάται αμέσως εδώ.

Επικοινωνία

Εάν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την παρούσα Πολιτική, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@outfitbychance.gr.